Behöver ni göra brandgenomföringar?

22 september 2021
william eriksson

Har ni gjort lite ändringar i väggen och dragit igenom sladdar? Då är det viktigt att man inte glömmer bort att brandsäkra även det. Har ni redan en brandskyddsmålning eller brandtätning? Låt den inte vara där i onödan, för om ni inte gör något åt där sladdarna går igenom, så tar sig ändå elden igenom. Med brandgenomföringar isolerar man även för kontakter och liknande som går igenom väggen. 

Det är viktigt att tänka på allt när det kommer till brandskydd. För elden gör det, den slukar allt som kommer i ens väg. Med ett bra och komplett brandskydd kan bromsa elden väldigt mycket. Det ger er tid att förhoppningsvis ta er ut levande. Inte bara det. Med tur kan man även hinna släcka innan huset brunnit ned till grunden. Ett brandskydd är med andra ord otroligt viktigt och kan vara en bra livförsäkring. 

 

 

Tryggare för alla

Vare sig man är familj, partner eller ensam så vill man ha det tryggt. Livet kan redan vara skört som det är. Man ser varenda höst och vinter hur de går ut och varnar att kolla brandlarmen och släcka ljusen. Bränderna är betydligt fler under den tiden. Även om man är noggrann kan det börja brinna. Så för din skull, gör ett ordentligt brandskydd som hjälper till att bromsa branden om det börjar brinna hos dig. 

Du kontaktar helt enkelt ett företag. De kommer till ditt hem och fixar ditt brandskydd. Innan bestämmer ni vad du ska ha i hemmet. Det finns olika val att välja mellan. Proffsen kommer se till att allt är gjort ordentligt och att du har ett brandskydd som ger dig mer tid. När det kommer till brandskydd är det inte värt att snåla på pengarna. Inga pengar i världen kan ersätta ett liv. Det är just vad brandskydd gör, det räddar liv. 

Fler nyheter