Byggföretag med bredd

04 maj 2020
Cecilia Olsson
Byggföretag med bredd

Att bygga ett arkitektritat hus som har precis alla de attribut och funktioner som man själv önskar är för många en dröm. Alla familjer har olika behov och önskemål när det kommer till hemmet och tillsammans med en arkitekt kan man skapa en bostad som har allt man vill ha.

Arkitektritat eller renoverat drömhem

Har man inte så stor budget men redan är ägare av ett hus så kan en renovering vara något som kan uppfylla åtminstone delar av önskemålen man har när det kommer till att skapa ett drömhem. Sitter problemet i storleken på huset så kan man göra utbyggnader för att få mer plats inomhus. Med en hyfsad budget och bra fantasi kan man åstadkomma det mesta.

Anlita proffs som kan sköta jobbet

Vare sig man ska bygga nytt, bygga om eller bygga ut så är det bra att anlita en professionell byggfirma som kan utföra jobbet. Hamberg Entreprenad AB är ett byggföretag i Stockholm som alltid arbetar för att kunna uppfylla kunders behov och önskemål. De har duktiga hantverkare och erfarna arbetsledare som besitter bred kompetens inom bygg och renovering. 

Flera olika tjänster och lösningar

Hamberg Entreprenad kan hjälpa till med allt från renoveringar och utbyggnader till totalentreprenad på byggnation av arkitektritade villor där de gör allt från husgrund till färdigställt hus. De kan även utföra reparationer samt tak- och fönsterbyten. Hamberg Entreprenad har alla behörigheter som krävs för att renovera badrum, kök, lägga golv samt måla och efter möte om vad som ska göras kan de ge en tydlig offert med ett fast pris. Det säkerställer att kunden får full koll på vad den beställer och Hamberg Entreprenads team vet exakt vad de ska leverera.

Hamberg Entreprenad arbetar vanligtvis inom området norra Stockholm med omnejd och vänder sig till både privatpersoner och företag. Läs mer på https://xn--byggfretagstockholm-u6b.nu/.

Fler nyheter