En guide till Malmös fasadskyltar

12 september 2022
Helen Johansson

editorial

Få ditt företag att synas

Under de senaste åren har Malmö blivit alltmer känt för sina snygga och kreativa fasadskyltar. Dessa iögonfallande skyltar är ett utmärkt sätt att ge ditt företag personlighet och få det att sticka ut från konkurrenterna. Men med så många olika alternativ att välja mellan, hur vet du då vilken som är rätt för dig? Fortsätt läsa för att ta reda på det!

image

Stick ut ur mängden

Det finns tre huvudtyper av fasadskyltar i Malmö: neonskyltar, LED-skyltar och traditionella skyltar. Var och en har sina egna unika fördelar som du kan ta hänsyn till när du bestämmer vilken som är rätt för ditt företag.

Neonskyltar är välkända för sina iögonfallande ljusa färger och geometriska former. De är också mycket mångsidiga, eftersom de kan användas för att skapa nästan vilken typ av design som helst. Neonskyltar är dock också relativt ömtåliga och kräver en hel del underhåll, så de är kanske inte det bästa alternativet om du letar efter något som kommer att hålla i många år framöver.

LED-skyltar är ett nyare alternativ som snabbt har blivit populärt tack vare sin energieffektivitet och långa livslängd. Till skillnad från neonskyltar kräver LED-skyltar ingen gas eller andra farliga material, vilket gör dem till ett säkrare alternativ överlag. De är också mycket anpassningsbara och kan programmeras för att visa nästan vilken typ av meddelande eller design som helst. Den enda nackdelen med LED-skyltar är att de kan vara ganska dyra i början, även om de kommer att spara pengar i det långa loppet tack vare sin låga energiförbrukning.

Slutligen är traditionella skyltar den vanligaste typen av fasadskyltar och är vanligtvis tillverkade av trä eller metall. De är vanligtvis billigare än LED- eller neonskyltar, men de tenderar också att vara mindre hållbara och mindre anpassningsbara. Traditionella skyltar kan dock fortfarande vara mycket effektiva om de utformas och installeras på rätt sätt.

Oavsett vilken typ av företag du har är en fasadskylt ett utmärkt sätt att få det att sticka ut från konkurrenterna. Neonskyltar kan ge en touch av nyckfullhet och personlighet, medan LED-skyltar är perfekta för företag som vill framstå som banbrytande och tekniskt avancerade. Och traditionell skyltning är alltid ett klassiskt val som garanterat kommer att få folk att vända på huvudet. Så vad väntar du på? Kom igång med att designa din perfekta fasadskylt idag! Tack för att du läste!

Fler nyheter