Hellre magasinering i Uppsala än Bermuda-triangeln

22 oktober 2020
william eriksson

Många kan relatera till att ha för många grejer och för lite plats. Det är säkerligen ingenting ovanligt att man proppar in så mycket man bara kan i en garderob, ett förråd eller en byrålåda. Men när man öppnar den väller allting ut i en enda röra och den saken man egentligen letade efter, ja det blir som att leta efter en nål i höstack. 

Den där beskrivningen relaterar nog främst privatpersoner till. Men ännu värre kan det te sig för företag. Nästan helt magiskt tycks det alltid uppstå stora flyttlådor av material. Det kan vara dokumentation som egentligen ska digitaliseras men man aldrig kommer till skott. Ska det stå och skräpa och ta plats på ditt kontor? 

Lösningen stavas i så fall magasinering. Det innebär att en tjänst om lagring erbjuds till dig. När du inte får plats med sådant som är för viktigt för att slängas, säljas eller ges bort finns det därför ingen anledning till panik. Tack vare magasinering kan du till en mindre kostnad förvara ditt material tryggt och säkert på bevakad plats. 

 

 

När man är mellan två bostäder

När det kommer till magasinering innebär det inte att ditt material som du väljer att förvara blir otillgängligt. Det är inte som att lämna det i Bermuda-triangeln. Det försvinner inte bara spårlöst. Tvärtom har de företag som erbjuder magasinering i regel öppet kontorstider så att du kan hämta eller fylla på ditt lager. Så jobbas det åtminstone med magasinering i Uppsala. 

Läs mer om deras tjänster här: https://www.flyttharry.se/ 

Det vore himla trist om du ställs inför ett val där du måste göra dig av med viktigt material enbart för att det inte får plats. Du kanske befinner dig i en övergångsprocess där du är mellan två bostäder eller två företagslokaler. Då är det magasinering som är räddningen. Vad ska du annars göra?

Fler nyheter