Hyr en mysig stuga

28 april 2020
Eva Olsson
Hyr en mysig stuga

Att tillbringa semestern i en mysig stuga, där man kan koppla av från allt är härligt. För avkoppling är något man behöver för att få återhämtning. Det är klart att tälta också har sin njutning, om det är fint väder förstås, men i annat fall kan det bli en flopp.

Om man nu väljer att hyra en stuga och inte bara vill ut i naturen och ta det lugnt, är det bra om det finns några aktiviteter i närheten. På Tuna Lillgård fastigheter AB kan man hyra  en stuga med lantligt boende i Stallarholmen. Förutom att alla deras hus är nyproducerade, har de även en mycket hög standard. Alla hus har bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin förutom egen dusch, toalett och kök. Det finns fyra hus att välja bland där storleken är på minst 25 kvadratmeter. I ett av husen är även husdjur tillåtna enligt överenskommelse.

Stallarholmen är en perfekt plats för utflykter. Här är det en vacker natur med bland annat små, slingriga vägar. Härliga badplatser finns det också på Stallarholmen, där en ligger mitt i samhället och den andra vid en mälarvik på Selaön. En annan trevlig upplevelse på Selaön är att du kan gå på promenad med alpackor.

Det finns som sagt många upplevelser du och din familj kan företa sig. Här kan ni välja att gå på marknader, spela golf på en golfbana som bara ligger några kilometer från Stallarholmen eller göra en turridning på islandshästar på Edeby Gård.

Förutom allt detta kan man besöka Mälåkers slott, som är ett av Sveriges vackraste barockslott, beläget på Selaön. Här anordnas även konserter och andra evenemang. På Stallarholmen har du med andra ord både nära till naturen och olika upplevelser.

Dessutom finns Gula Industrihuset i Stallarholmen, som är en stor industribyggnad med många spännande butiker som man kan besöka om man får lust att shoppa.

Fler nyheter