Måttanpassade skjutdörrar är den bästa lösningen i mindre utrymmen

07 oktober 2021
Cecilia Olsson

editorial

I ett hem kan man ibland behöva hitta smarta lösningar för att kunna nyttja ytan så bra som möjligt. Har man inte ett jättestort hem så kan platsbristen ofta vara ett faktum. En sak som kan påverka, framförallt i mindre ytor, är att använda sig av måttanpassade skjutdörrar till sina förvaringsutrymmen.

Skjutdörrar är väldigt användbara i smala entréer 

Hallen är det första man möts av när man stiger in i ett hem och det är därmed den som ger det första intrycket av bostaden. Därför kan det kännas viktigt att göra den hemtrevlig och välkomnande. Det som dock kan vara lite krångligt med hallar är att de ofta är ganska små, men man behöver fortfarande ha plats för skor, jackor, mössor, vantar, paraplyer med mera. Har man en liten hall kan det därför vara guld värt att sätta in en måttanpassad garderob med skjutdörrar. Med spegeldörrar upplevs dessutom utrymmet större och ljusare.

Optimera ytan i sovrummet

Även i ett sovrum kan det kännas som att det finns brist på plats, men trots det så vill de allra flesta ha en eller flera garderober där inne för att underlätta när man ska klä sig på morgonen. Med skjutdörrar behöver man inte möblera för att några dörrar ska få plats att öppnas utan de glider smidigt åt sidan när man öppnar och stänger. Det gör också att man kan satsa på en större säng som ger god plats när man ska sova eller en skön fåtölj för avkoppling i sittande ställning.

Måttanpassade skjutdörrar för olika smak och behov 

Hos Garderobsform hittar man måttanpassade skjutdörrar av hög kvalitet. I deras sortiment kan man välja och vraka bland olika färger, lister och glas. Garderobsforms skjutdörrar garanterar en utsökt sammansättning av praktisk effektivitet och estetisk skönhet som förgyller förvaringen i hemmet. Optimera ytan i bostaden genom att välja måttanpassade skjutdörrar efter egen smak.

Fler nyheter