När det kan bli aktuellt att uppsöka tandläkare på Östermalm

26 februari 2022
william eriksson

editorial

Kras säger det i munnen när du satt tänderna i en baguette på Café Söderberg. Du blickar ut över Kungsträdgården och svär för dig själv: Inte nu igen.

Känns scenariot igen? Det behöver inte nödvändigtvis vara från en baguette som du äter på någonstans på Östermalm. Men ljudet går inte att glömma när man en gång hört det. Inte heller är känslan i munnen – när man lokaliserar tomrummet som en gång var fyllt – något som någonsin lämnar en.  Det är således dags att åter uppsöka en tandläkare. Och eftersom du sitter där du sitter: en tandläkare på Östermalm.

Pris, tillgänglighet och skicklighet

Det är inte särskilt svårt att hitta en tandläkare på Östermalm. Man skulle kunna säga att det finns lika många tandläkare på Östermalm som det finns människor i kön till Café Opera en lördag kväll i april. Det vill säga fler än man kan räkna och förstå. Men dessa tandläkarnas scheman är ofta som människorna i kön: fulla. Så det kan vara lite bökigt att få en tid på ett bra ställe. Till ett rimligt pris dessutom. Utöver det kanske du har tandläkarskräck och gärna vill ha någon som tar hand om både dina tänder och din rädsla.

 

tandläkere Östermalm

 

Ringa runt eller Googla väl

Vill du hitta din perfekta tandläkare på Östermalm finns det två vägar att gå: ringa eller Googla. (Tre vägar om du tycker det är en bra idé att traska runt mellan de olika mottagningarna och helt enkelt gå in från gatan. Men det tar aningen längre tid.) Snabbast går det om du helt enkelt går direkt till tandlakareostermalm.com. Då kommer du raka vägen till en kompetent tandläkare på Östermalm. Men annars är ju gamla goda Google smidigaste sättet att komma rätt. Men med stor sannolikhet är det så du hamnade här – och då återstår bara: ring runt. 

Fler nyheter