Ring bilbärgning om din bil stannat i Stenungsund

09 oktober 2020
jonas olsson

De allra flesta som kör bil hamnar någon gång i det läget att bilen inte riktigt vill längre. Ibland för att bensinen inte riktigt räckte fram till bensinmacken. Det är heller inte ovanligt att det börjar lysa röda lampor som säger till dig att inte köra längre.

Då är det bra att ha ett telefonnummer inmatat till bärgning. Behöver du Bilbärgning i Stenungsund kan du räkna med att snabbt få hjälp dygnet runt. För när du blir stående en kall kväll när regnet öser ner vill du inte vänta i timmar.

Tecknar du också en bärgarförsäkring behöver det inte kosta mycket när oturen är framme. För det är allt bättre att vara beredd om något skulle hända. Då kan både du och andra känna sig trygga längs vägarna.

Missa inte att förebygga oväntade stopp

Visst kan oturen vara framme oavsett hur proaktiv man är, men är du lite förberedd minskar risken. Det är inte helt ovanligt att det är bensin eller olja som kan behövas längs vägen. Har du en reservdunk och olja med dig så kan du slippa bärgning.

Ska du köra längre sträckor så kontrollera oljan innan du kör iväg hemifrån och se över däcken. Det är inte helt fel att se vilka bensinstationer som finns längs vägen. På vissa sträckor i glesbygden kan det vara riktigt långt mellan bensinstationerna.

När det kommer till bilbärgning så är det bra att alltid ha telefonnummer till bärgaren i mobilen. Många bilbärgare har jour och kan dessutom sätta dig i kontakt med andra bilbärgare runt om i landet. Kanske kan du hjälpa en medtrafikant i nöd.

Funderar du på att köra utomlands är en försäkring en stark rekommendation. För att bli stående längs exempelvis autobahn i Tyskland är en skräckupplevelse. Där går det fort och dessutom är det inte ovanligt att det händer olyckor.

 

 

Fler nyheter