Yogacenter med snyggaste tapeter

28 november 2020
william eriksson

När man vill skapa en speciell atmosfär i ett yogacenter använder man sig ofta av symboler eller lugna färger. I detta fallet skulle det kunna vara ljusa väggar och olika bilder av Buddha och flera indiska gudar. Men för många handlar yoga mera om lugnet än om den specifika läran. Att använda sig av fototapeter kan verkligen skapa magi. Det är ett mycket effektfullt sätt.

 

Att vara här och nu

Även om man oftast i yogan håller ögonen slutna är det viktigt med känslan i yogalokalerna. I det ögonblick man kliver in i lokalen ska lugnet komma svepande. Som en ljum sommarvind ska den skapa bra förutsättningar att landa i nuet. Man får släppa taget om allt annat och bara fokusera på den egna kroppen och själen, helt enkelt ha kvalitetstid med sig själv.

Därför är det bra om själva yogarummet inte har alltför mycket distraktioner. Där kan man gärna ha vita väggar och massor av ljus. Men det är givetvis en smaksak.

 

 

Första intrycket

Tänk att kliva in från yttervärldens alla ljud och hitta stillhet, både när det gäller ljud och intryck och bli förtrollad av skönhet och omsluten av lugn. Det är där som fototapeterna verkligen kan göra sin magi. Lokalen ska vara inbjudande för alla men även gärna ha en touch av ägaren i interiören. Det är det, och självklart yogan, som gör lokalen speciell och minnesvärd. 

Tänk dig att mötas av natur, skog och vackra sjöar eller ändlösa stränder med glittrande hav. Kanske väljer någon en fototapet med en fantastisk stjärnhimmel. Att tillsammans med tapeterna matcha inredningen gör att det skapas en vacker enhet.

Det är en helhet som tilltalar besökarna och även ryktet lockar andra att komma för att själva få ta del av upplevelsen. Kanske blir centret känt, inte bara för sin yoga, utan även för sina snyggaste tapeter.

Fler nyheter