Behöver du uppdatera årets garderob

01 augusti 2020
william eriksson

Inför sommarsemester är det alltid gött att ta en titt in i garderoben och se om den fortfarande känns rätt. Är det något som saknas eller helt enkelt behöver bytas ut? För dig som MC-förare är inte bara stilen viktig utan självklart även komfort och säkerhet. Utbudet av  MC-kläder är stort, bara du vet var du ska leta. Kolla till exempel in en sajt som https://www.motobikers.se/, så får du möjligheten att fördjupa dig i timmar. Här finns galet snygga och bekväma kläder för sommarens alla utflykter. Hur vill du utöka garderoben i år? 

 

Snygga outfits för henne

På en MC-tjej är det galet snyggt med ett par Kevlarjeans med hög midja. Till detta ett svart enkelt linne och självklart en Kevlarhoodie. För kallare dagar och hårdare väder kompletterar ni givetvis med ytterkläder från märken som exempelvis Scott eller Lindstrands. Även olika typer av snygga kängor finns för såväl dam som för herr. Behöver man olika varma kläder med skiftande vattentäthet så kan man med tanke på snygghetsfaktorn behöva minst ett par av varje. Glöm inte heller en bra buff och handskar även för sommarfärden, då det kan fläkta rejält i högre hastigheter.

 

 

Outfits också för honom

Hur det än må vara med killar och kläder. Snygga MC-outfits finns i mängder för honom. Allt från justa boxers som vunnit bäst i test till strumpor och bandanas. En riktigt läcker bandana med dödskalle och guldtänder matchas fint med en Sweep classic WP jacka eller varför inte en Sweep Wolverine? Ett par läckra Kevlarförstärkta jeans i svart eller blått funkar givetvis alltid på en MC, men varför inte gå hela vägen och satsa på ett par riktigt snygga skinnbyxor från Halvarssons. Låt din outfit bli komplett med ett par SIDI Adventure stövlar som håller i alla väder och vid alla tillfällen. 

Fler nyheter