Byt ut handen mot en pocket pussy

Fröken Höger (eller Vänster) har plikttroget tjänstgjort sedan du hittade ditt eget könsorgan. Ni har garanterat haft bra stunder tillsammans och handen i all ära, men nu är det dags att låta den vila och lämna plats åt en leksak du aldrig kommer vilja göra dig av med. Utbudet av sexleksaker för män växer ständigt och idag finns otroligt mycket spännande leksaker att välja på, allt från dockor i helkropp till huvuden som suger av dig. Den leksaken som hållit sig längst på marknaden och säljer överlägset bäst är dock lösvaginan – eller pocket pussy som den händigt kallas.

 

Supertight, räfflad eller vibrerande

Att onanera med en pocket pussy är ett fantastiskt skönt sätt att stimulera sig själv på. De som finns på marknaden idag är så verklighetstrogna att de känns som en riktig kvinna. Det finns till och med de som erbjuder vakuum eller justerbara ringar som gör vaginan extra tight. Olika material och texturer inuti ger upplevelsen ännu mer intressant. Vissa lösvaginor vibrerar och ger till och med en ännu mer intensiv känsla än den äkta varan. En pocket pussy kan också vara utformad som en mun eller rumpa, beroende på vad som eggar dig mest.

Kvalitet och hållbarhet

Givetvis finns billigare och dyrare varianter. Det rekommenderas att du lägger några extra kronor på en modell av lite högre kvalitet så kommer den att hålla länge. Välj gärna en som är vattentät och går att använda i duschen eller badet för att göra den stunden lite roligare. Alla är enkla att rengöra och används med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön känsla.

Gör din onanistund mycket trevligare och testa en upplevelse som handen aldrig kommer att ge dig. En pocket pussy bör vara ett självklart inslag i varje mans sängkammare vare sig den används solo eller tillsammans med en partner.

Comments are closed.