Dekorera med konstgjorda blommor

28 april 2020
Cecilia Olsson
Dekorera med konstgjorda blommor

Det är en väldig skillnad på konstgjorda blommor idag och på de som tillverkades för bara några år sedan. Dagens konstgjorda blommor håller väldigt hög kvalitet och ser så äkta ut att man ofta inte kan avgöra att de är oäkta förrän man har känt på dem. Det gör att konstgjorda blommor är en riktigt bra investering om man vill ha den vackra atmosfär som blommor ger utan att behöva betala för det i varken tid eller pengar. 

Skapa en vacker och inbjudande restauranglokal

Att dekorera samtliga bord i en restaurang med blommor är väldigt vackert men det blir också väldigt kostsamt i längden eftersom de vissnar och därmed måste bytas ut väldigt ofta. Genom att istället använda sig av naturtrogna konstgjorda blommor så ser det lika vackert ut varje dag man stiger in på restaurangen utan att man behöver lägga tid på att vårda blommorna. Man kan göra olika kombinationer eller använda sig av en enstaka blomma. Till högtidsdagar och fester kan man använda sig av blommor som passar årstiden eller just den specifika högtiden man firar.

Gör butiken extra vacker

Även i butiker är konstgjorda blommor ett ypperligt alternativ för att göra lokalen vacker utan att behöva komma ihåg att vattna och byta ut blommor när de vissnat. Förutom att ha blommor på hyllor och kassadisk så är det väldigt vackert att ta med blommor i skyltningen av butikens produkter. Man kan använda sig av blommor anpassade efter säsong eller gå efter ett snyggt färgtema. 

Blommor för alla tillfällen

Man hittar ett utmärkt utbud av konstgjorda blommor hos Brøndsholm. De har bland annat rosor, solrosor, iris, tulpaner, liljor, vallmo, gerbera, lavendel och hibiscus. De har även blommor som passar olika högtider som exempelvis påskliljor och julstjärnor, för att kunna förstärka känslan av de speciella dagarna och helgerna på året. 

Fler nyheter