En trapphusrenovering kan vara väldigt viktig för fastighetens helhetsintryck

03 maj 2022
Cecilia Olsson

editorial

Som fastighetsägare så är det väldigt klokt att se till att trapphuset är fräscht och fint. Även om själva bostäderna såklart är viktiga så sätter ändå trapphuset tonen på hela byggnaden. Är till exempel lägenheterna i ett hus superfina och fräscha så kan helhetsintrycket fortfarande påverkas väldigt negativt av ett slitet och nedgånget trapphus. Då kan en trapphusrenovering var en bra investering som uppskattas av hyresgäster och höjer värdet på fastigheten.

Skapa rätt atmosfär i trapphuset

Trapphuset är det första man möts av då man stiger in i ett hyreshus och det sätter därmed tonen för känslan i hela byggnaden. Förutom att det ska vara fräscht och fint så kan det även kännas viktigt att trapphuset ”matchar” fastighetens stil.

Handlar det till exempel om en gammal byggnad så kan det kännas viktigt att äldre detaljer bevaras även vid en renovering för att fastigheten ska andas rätt stil. Det kräver dock en viss yrkesskicklighet att kunna framhäva eller återskapa gamla, vackra detaljer.

trapphusrenovering

Säker Bostad är ett företag som utför renoveringar och de kan bland annat återskapa unika detaljer i fastigheten. De kan även skapa en ny look om det önskas i trapphuset med hjälp av dekorationsmålning. Deras dekorativa målare är experter på många olika stilar och metoder som kan förbättra trapphus. Utöver dessa detaljer så erbjuder Säker Bostad även montering av säkerhetsdörrar, elarbeten, golvarbeten, fönsterrenovering, låssystem och mycket mer.

Underlätta trapphusrenoveringen genom att anlita ett företag som sköter allt

Att renovera ett trapphus är ofta en stor process som kan kosta en hel del pengar. Det är dock en klokt investering som ofta lönar sig i längden och processen behöver inte vara krånglig. Genom att vända sig till ett företag som erbjuder en helhetslösning, som exempelvis Säker Bostad, så kan de ta över ansvaret för hela processen.

Säker Bostad skapar nyckelfärdiga projekt där det endast krävs en kontaktperson och ett kontrakt med samtliga kostnader för alla tjänster. Det är enkelt och tidsbesparande.

Fler nyheter