Ett maskulint uttryck

Kläder blir lätt en del av ens identitet. Men ibland är det svårt att veta hur man ska klä sig för att få det uttryck man är ute efter. Framförallt killar kan ha svårt att skapa en egen klädstil. Men det behöver inte vara så knepigt. Många gånger kan butikspersonalen hjälpa dig att forma den look du är ute efter. Så länge du har någon slags idé om vad du vill säga med dina kläder. Om du till exempel vill ha ett mer maskulint uttryck kan du välja ett par rippade jeans.

 

 

Skapa din egna stil

 

Det kan också vara så att du helt tröttnat på allt du har i din garderob. Ingenting känns sådär nytt och fräscht som du hade önskat. Då kan det vara roligt att få testa på något nytt. Ett par vanliga traditionella jeans skapar ofta ett lite mer ledigt uttryck medan rippade jeans kan utstråla mer attityd. Så du ska helt enkelt välja jeans utifrån vad du vill förmedla med din klädstil. 

 

Det är roligt med kläder och det är kul att man kan variera sig så mycket. Rippade jeans går dessutom att kombinera på en mängd olika sätt. Du kan till exempel matcha dina jeans med både kängor och sneakers.

 

Var trendigast på festen

 

Ett par rippade jeans kan garanterat göra dig till den mest stilmedvetna personen på festen. Det är verkligen ett trendigt plagg för den som vågar sticka ut. Du kan köpa dina rippade jeans från 2trendy. Där finns ett stort antal att välja mellan. De finns både i ljusare och mörkare tvättar. Om du har svårt att bestämma dig kan du alltid köpa ett par ljusare och ett par mörkare jeans så har du lite att variera mellan. Här kan du gå in för att se utbudet av rippade jeans www.2trendy.se/shop/ripped-jeans-749s1.html.

Comments are closed.