Fotostudio som ger säljande bilder

04 juni 2020
Cecilia Olsson

Snygga foton av hög kvalitet är inte bara roligt att ha, ska man sälja en produkt med hjälp av dem så kan det vara helt avgörande. Oavsett vilken orsaken är till att man vill ha en snygg bild så kan en bra studio ha stor inverkan på om resultatet blir som man önskar eller ej. 

En fotostudio med rätt utrustning gör att man kan få perfekt ljus på bilderna och framhäva en produkt på bästa sätt. Det är såklart även viktigt att man har en bra kamera, kunskap om vad man ska tänka på när det kommer till vinklar och ljus, samt en bra idé om vad man vill att bilderna ska förmedla.

Hos Twenty Studios hittar man en fotostudio som är perfekt för fotografering av personer, produkter och mycket mer. Studion har en 90 gradig cyclorama med vita väggar och golv. En cyclorama, eller rundfond som det också heter, är mycket praktiskt när man gör rena produktbilder. I studion finns också ett LED-tak som ger ett bra toppljus vid fotografering. Ljuset går dessutom att justera både när det kommer till intensitet och färgtemperatur samt har högt RA-värde för naturlig färgåtergivning.

Behöver man hjälp med produktionen så kan Twenty hjälpa till hela vägen. Känner man däremot att man själv sitter på all nödvändig kunskap så kan man hyra bara studion, antingen som den är eller kompletterad med studions extrautrustning. Det finns flera tillbehör att välja bland, till exempel kamera och ljud.

Twenty är en studio centralt belägen i Stockholm city vilket gör den väldigt lättillgänglig oavsett om man bor i stan eller inte. Twenty Studios har många användbara faciliteter såsom separat lastingång direkt från lastplats, fullt utrustat pentry med bord och sittplatser, screening- och mötesrum där man kan följa produktionen live samtidigt som man jobbar, samt sminkrum, loge, toaletter och dusch. Läs mer och boka på https://twenty.se/fotostudio/.

Fler nyheter