Frisörer med trender och kundservice i fokus

27 juli 2020
Jenny Olsson

Att ha en frisyr som man känner sig nöjd med och ett hår som känns friskt och fräscht gör så mycket. Ett längre hår där man klipper topparna med jämna mellanrum gör att det håller sig vackert. Ett fint hår behöver inte vara stylat och färgat utan kan också vara fräscht och helt naturligt. Inte minst under sommaren kan man skapa den rätta looken genom att låta håret vara utsläppt och bara locka det lite och tillsätta saltvattens spray. Då får man ett härligt sommarhår som passar för såväl strand som fest. Under sommaren är mycket enklare och så är det också med frisyrer. Det behöver inte vara krångligt eller ta tid för att det ska vara snyggt. 

 

För att hålla håret fräscht är det många gånger viktigt att hålla efter det och har man en frisör man brukar gå till kan det vara bra att boka tid med jämna mellanrum och boka in nästa tid direkt efter klippningen för att vara säker på att man får en tid med bra tidsintervall.

Om man vill förnya sig lite och välja en ny färg eller frisyr kan det vara bra att kolla runt på nätet och i tidningar för att hitta lite stilar, hår och frisyrer som man gillar. Om man har en frisör som man kommunicerar bra med och sm förstår känslan kan de ofta skapa det som du är ute efter. Det allra viktigaste när man väljer frisör eller färg är att ta något som man tror att man kommer att gilla och passa i men man ska inte heller vara rädd för att prova nya saker. 

Det finns en frisör i Stockholm som har lång erfarenhet och som ligger i framkant vad det gäller personligt bemötande och trender, som heter Frisör Stockholm. Här kan de hjälpa till med det allra mesta och de erbjuder såväl hårförlängning och slingor som hårklippning eller en styling inför en härlig utekväll. 

.

 

 

Fler nyheter