Köp en 180×200 säng för kärlekens skull

Att ha en tillräckligt bred säng när man sover tillsammans med någon är avgörande för att få bra sömnkvalitet. Även fast man delar säng med någon man tycker mycket om så kan det störa om man ständigt vaknar av att man inte får den plats man är van vid eller behöver. Att vakna utvilad efter en god natts sömn kan även vara avgörande för att man ska vara på gott humör och inte irritera sig på onödiga saker. 

I början av ett förhållande bryr man sig oftast inte lika mycket om att sömnen blir lidande på grund av att man plötsligt ska dela sängutrymmet med någon annan. Att vara nykär ger ofta känslan av att man har extra energi och man är inte i behov av lika mycket sömn. Men påverkas sömnen negativt under en lägre tid så tar det tillslut ut sin rätt och man fungerar inte lika bra i vardagen. 

En enkel lösning kan vara att investera i en större säng. Hos nätbutiken Bättre Nätter hittar man olika sängmodeller i storlekar från 90×200 till 180×200 och även extra långa sängar i storlekarna 180×210 samt 210×210. Ytterligare några bra anledningar till att investera i en säng av hög kvalitet är att den håller längre, den är bra för kroppen (framförallt ryggen) och den gör sömnen så mycket bättre.

Bättre Nätter har funnits sedan år 2013 och arbetar ständigt efter visionen att sälja bättre sömn och vardagslyx till rimliga priser. Vilket de också lyckas med genom att de endast finns online och därmed kan hålla låga priser utan att det inverkar på kvaliteten i sortimentet. De erbjuder även gratis leveranser och 100 dagars sovgaranti. Behöver man hjälp att hitta rätt säng för sina behov kan man kontakta Bättre Nätters kundservice som har öppet alla dagar mellan 09:00-23:00. Läs mer, upptäck sortimentet och hitta kontaktuppgifter på https://www.battrenatter.se/.

Comments are closed.