Kvinnor stärker kvinnor

När man först läser om vad en kvinnocirkel innebär kan det vara lätt att förknippa det med tankar om att vara spirituell. Detta är dock inget krav även om kvinnocirklar ofta innebär att man mediterar och utför mindre ceremonier under sessionens gång. Det enda kravet är att man identifierar sig som just kvinna och är nyfiken på att komma i bättre kontakt med sin inre värld. Befinner du dig i Mellansverige och vill hitta en kvinnocirkel i Nyköping finns t.ex. Kirsi-Marja Healing både för den erfarne och för nybörjaren. 

 

Hur går det till?

Kvinnocirklar ser givetvis olika ut beroende på vart man vänder sig, men syftet brukar mer eller mindre vara det samma. De vill hjälpa kvinnor komma i kontakt med sitt inre och hitta styrkan till att följa sin egen väg. Under sessionens gång gör man olika övningar med vägledning av en erfaren ledare, samtalar tillsammans, och mediterar. Syftet är att finna en trygghet i gruppen för att sedan våga öppna upp sig och på så sätt nå det som bubblar i det dolda på insidan. Oavsett varför man söker sig till en kvinnocirkel har man mycket att vinna på att testa konceptet.

 

 

Finn din inre styrka

Få hjälp med att hitta din väg i livet eller få en knuff i ryggen om du redan vet vart du är på väg. Man behöver inte alltid känna sig vilse för att känna att man ibland behöver stöd från andra. Att samtala och meditera kvinnor emellan kan vara otroligt stärkande. Man kan finna förståelse från andra med liknande upplevelser och erfarenheter som en själv eller komma till nya insikter om sitt eget liv. I en kvinnocirkel får man chansen att för en stund släppa vardagsstress och oro och istället fylla på med ny energi. En kvinnocirkel är en fördomsfri och trygg zon som välkomnar alla kvinnor.

Comments are closed.