Låt proffs ta hand om företagets redovisning

Ibland kan fakturering och annat pappersarbete kännas överväldigande som egen företagare. Allra helst om man inte har en ekonomisk utbildning bakom sig. Det finns mycket man ska ska tänka på när det kommer till redovisning och det är väldigt viktigt att det blir rätt då man annars kan bli anklagad för fusk eller råka ut för en riktig skattesmäll. Detta kan ske trots att man aldrig försökt lura systemet utan trott att man har räknat och gjort rätt. Genom att anlita en redovisningsbyrå så får man hjälp med bokföring, med mer och riskerar därmed inte att det blir fel som kan få allvarliga konsekvenser. Utöver att man inte riskerar att det blir problem så gör det även att man får mer tid över till att utföra arbeten istället för att sitta med papper. 

Idag kan man också få bättre koll på sina företagsdokument genom att använda sig av digital redovisning. Då kan man enklare hålla alla viktiga dokument, som till exempel fakturor och kvitton, samlade på ett ställe. Genom en digital tjänst kan man själv bestämma hur delaktig man vill vara i företagets redovisning.

Ett företag som kan hjälpa till med ”klassisk” redovisning och digital redovisning är JWK. I deras digitala tjänst ingår fakturascanning med modern OCR-tolkning som gör att JWK kan hantera hela bokföringen och även betalningar. En app för kvittohantering där man enkelt kan fota sina kvitton samt inloggning till en molntjänst där man kan hantera sin kundfakturering, lönehantering, kassarapportering och mycket mer. Utöver redovisning erbjuder JWK även professionell hjälp med bolagsbildning, kapitalanskaffning, personaladministration, bolagsavslut, affärsjuridik och skatterådgivning. Hos JWK finns erfarna ekonomi- och redovisningskonsulter som arbetar för att möta kundernas behov. Läs mer om JWK och tjänsterna de erbjuder på http://www.jwk.se/.

Ta hjälp med redovisningen och få mer tid över till annat, det är en investering man tjänar på i längden.

Comments are closed.