Ljussätt hemmet med rätt belysning

I ett hem behöver man ha lampor och ju fler man har, desto lättare är det att tända den rätta vid rätt tillfälle.Tänk också på att placera lamporna där du har störst användning för dem. Genom att ha flera mysbelysningar i ett rum får man ett jämnare ljus. Men på en del ställen behöver man även ha ett fullgott ljus, som i kök, badrum och läshörna.

På Lampemesterens webbshop finns det otroligt många, snygga lampor att välja bland. De har så mycket som över 70 designmärken. Ett av deras många märken är PH-lampan, som det finns en mängd olika utföranden av. Allt från vägglampor, bordslampor till golvlampor och pendlar. Förutom att PH-lampan är otroligt populär är den dessutom världsberömd.

Det som kännetecknar PH-lampan är dess 3-skärms system, där man får ut det optimala av belysningen och ett bländarfritt ljus. De här lampornas design passar speciellt bra i den skandinaviska inredningen.

En stilren och klassisk golvlampa som heter Yuh Golv är designad av Louis Poulsen. Den är lätt att placera och den passar lika bra i läshörnan som soffhörnan. Här kan skärmen vridas och justeras på höjden, tippas både nedåt och uppåt, där det nedåtriktade ljuset är bländfritt. Den tar inte mycket plats och är därför perfekt om man inte har så mycket utrymme. Golvlampan finns som helvit, helsvart och med vit eller svart skärm där foten är av mässing. I samma serie finns även bordslampor och vägglampor, vilket kan bli snyggt att komplettera golvlampan med, för att få ett enhetligt uttryck.

Köp Louis Poulsen golvlampa online på Lampemesterens webbshop. Alla priser är angivna i svenska kronor och de levererar via PostNord till hela Sverige. Om varan finns i lager tar det vanligtvis på 2-4 arbetsdagar och gör du ett köp för minst 999 kronor kostar frakten inget. Här har du också 100 dagars returrätt.

Comments are closed.