Vuxenleksaker för alla smaker

Det finns många sätt man kan piffa till sitt sexliv lite extra. Det allra vanligaste är att köpa en sexleksak som man kan tillfredsställa sig själv eller sin partner med, men det finns även andra saker man kan göra för att det ska bli extra spännande i sovrummet. 

Låtsas vara någon annan

Genom rollspel i sängen kan den lite förbjudna och spännande känslan infinna sig trots att man är tillsammans med en partner som man har haft under en längre tid. Om man inte testat rollspel tidigare så kan det vara en bra början att prova på det genom att ”prata rollerna”.

Genom att berätta för varandra hur det skulle kännas att vara en specifik karaktär samtidigt som man har sex kan man bli extra tänd samt få reda på vad den andra tycker är sexigt. I stundens hetta kanske man dessutom upptäcker att man tänder på något man inte själv visste om. Att gå in i en roll som får en att känna sig sexig gör att man kan njuta mer och släppa på spärrar. Man kan även upptäcka att man själv eller partnern tycker om att bli dominerad eller tvärt om. Gå på vad som känns bäst och läs av vad din partner ger för signaler samt vad han eller hon säger.

Kläderna är pricken över i:et

För att verkligen kunna gå in i en roll så kan en kostym vara precis vad som behövs. Det kan vara allt från sexiga underkläder, grenlösa trosor, öppna kalsonger, latexmasker eller sexiga uniformer. Det finns ett stort utbud så det är bara att välja och vraka, varför inte skapa en hel garderob i hemmet ägnad för rollspelskostymer?

Hos Meandme kan man läsa mer om olika fetishkläder och även andra produkter som kan göra sexlivet extra spännande. Man hittar lätt de bästa produkterna på marknaden samt var de kan köpas.

Comments are closed.