Blomleverans i Stockholm visar att du bryr dig

21 januari 2022
william eriksson

editorial

Det finns en del leveranser som du faktiskt hade kunnat var utan. Alla de där trista och ångestfyllda räkningarna som dimper ned i brevlådan till exempel. Eller leveransen av en högernäve mot ditt vänsteröga när ett barbråk eskalerar en blöt lördagskväll på krogen. Det här är leveranser som ger sken av att en leverans inte i sig självt är någonting gott. Det som avgör hur mottagaren ställer sig till leveransen är förstås innehållet.

Någonting helt annat vore saken om det istället är blommor som levereras. Finns det någon som alls kan ta illa upp av att få blommor levererade hem till sig eller till sitt kontor? Blommor är i alla sammanhang en gest som vittnar om uppskattning och sympatier. Blommor är så mycket mer än någonting som bara växer i marken. Det är kärlek, omtanke, lycka, sorg och förtänksamhet. Allting på samma gång. En blomleverans är en omsorgsfull leverans.

 

blomleverans

Du glöms inte bort

För vem kan egentligen undgå att dra av ett stort leende när du sitter på din kammare och det helt plötsligt ringer på dörren. Utanför står någon som representerar blomleverans i Stockholm, säger personen, som räcker över en stor bukett med färgglada tulpaner. Eller rosor. Eller vad det nu är för typ av blommor. Egentligen spelar det inte så stor roll vad det är för blommor. När det levereras blommor är det tanken som räknas. Ingenting annat.

Blomleveranser är som en förlängd kärleksarm. När någon hindras av tid eller avstånd är blomleveranser ofta det som många vänder sig till. Det handlar inte om att man inte bryr sig. Tvärtom. Men när du är i en situation där du är i behov av stöd eller uppmuntran, och de som bryr sig om dig befinner sig många mil ifrån dig, då är blomleveranser den bästa lösningen. För den visar att du aldrig glöms bort, trots avståndet.

Fler nyheter