Sätt guldkant på vardagen med ett Viskan spabad

31 augusti 2021
patrick pettersson

Drömmer du om lite vardagslyx? Då kanske ett spabad är rätt för dig. Ett spabad höjer livskvaliteten för såväl den lugna badälskaren som den stressade stadsmänniskan. 

Ett spabad är alltid redo när du vill ta ett avslappnande bad, och är dessutom lättskött. Det är dock bra att göra ordentliga efterforskningar innan du slår till. På så vis ökar chansen att det blir precis så bra som du tänkt dig!

Varför ett spabad?

Tack vare att spabad drivs av elektricitet värms de upp snabbt och kan hålla rätt temperatur under så lång tid som du önskar. Det här är en klar skillnad mellan ett spabad och den konkurrerande badtunnan. 

Badtunnor värms upp med hjälp av ved. Det innebär att det krävs regelbunden påfyllning av ved för att vattnet ska förbli varmt. Badtunnor är dessutom gjorda i trä och saknar massagefunktioner. 

Med tanke på att spabad drivs på el är det klokt att vara förberedd på ökade elräkningar. För att spabadet ska fungera krävs en del el, vilket troligtvis kommer märkas på fakturan från elbolaget. 

 

Olika typer av spabad

Det finns en del som kan vara bra att tänka på inför inköp av ett spabad. Först och främst bör du besluta var spabadet ska placeras. Det är viktigt att placeringsytan är plan. Det är även en fördel om spabadet placeras i närheten av en vattenkälla för att underlätta jobbet med att fylla det med vatten. 

Om du vill kunna njuta av ditt spabad inom kort är det även viktigt att kolla upp vilken leveranstid de olika återförsäljarna på marknaden har. Om du önskar en snabb leveranstid kan Viskan spabad vara ett alternativ.

Ytterligare en faktor är vilka funktioner du vill att ditt spabad ska ha, samt hur många som ska få plats i det. Det finns idag spabad i alla möjliga storlekar och utföranden. 

Fler nyheter